ein kleines mädchen zeigt die rote karte

Sunt fericita posesoare a unui telefon atât de deștept încât până și știrile de la televizor le urmăresc pe el, așa, din palmă. Partea proastă e că odată am văzut o știre ce m-ar fi interesat, n-am fost vigilentă și am căzut în capcană! Am dat click peun site! Și de atunci am la știri, de mi se face părul măciucă!

”Andreea Berecleanu, clipe dramatice în timp ce prezenta știrile: ”Fiul meu și-a băgat cuțitul…”-te aștepți la gât, în piept, că doar e vorba de înjunghiere, apoi vezi că …în mână! Și nu că ar fi vrut să se omoare! S- a tăiat! Unde mai pui că s-a întâmplat în urmă cu ….niște ani!

Bun. Trec la următoarea știre: O clădire s-a prăbușit în capitală în urma unei explozii…Așa e. Numai că abia dacă deschizi știrea afli că s-a întâmplat în capitala …Austriei!

Alta. Cutremur devastator. 6,2 grade pe scara Richter. Ai simțit? Nu. N-am fost în …Panama!

Apoi începe necrologul. Ba unul, ba altul, bagă România în stare de șoc, România în lacrimi, Fanii sunt în stare de șoc, nimeni nu s-a așteptat, anunțul a fost făcut chiar acum, medicii n-au mai putut face nimic, dar au făcut tot ce au putut, a murit…pisica, nu știu cui. Când se dă ceasul morții careva vedetă, care tocmai a anunțat plângând în…hohote, că mătușa din partea unei rude de gradul cinci și-a luxat degetul mic de la piciorul stâng.

Și vin la rând vedetele decedate recent, cu apariții misterioase la mormintele lor, nepoate și averi știute sau nebănuite, și iar anunț făcut chiar de.., .bineînțeles în lacrimi, și nu știi ce să mai crezi. Oare cel în cauză știe că e periodic băgat în comă și chiar îngropat, ca apoi să se reia știrea că de data asta chiar s-a întâmplat. Vestea tristă a zilei, a serii, a nopții, a săptămânii…

De câte ori l-a plâns săraca Oana pe bietul Lis, ca pe următoarea pagină să aflăm că se distrează bine mersi nu știu unde, ca a treia zi iar să-l bage în mormânt! Mihai Constantinescu…zilnic e scos și băgat la aparat, intră și iese din comă indusă după cum duc lipsă sau nu cei de la știri.

Nu vreau să-le fac publicitate. Probabil v-ați împiedicat și voi de ei! Pe scurt. Nu mai vreau!!

Dacă aș ști cum se șterge siteul …bine ar fi!