Etichete

,


Am observat că mai sunt conlocatari care așteaptă să le vină avizul de plată la cutia de scrisori! Această postare se adresează celor care au acces la internet, posedă un cont bancar, un card bancar și nu sunt reticenți față de folosirea smartphonului sau laptopului ( calculatorului ) pentru efectuarea unor plăți online.

În ordine alfabetică ar fi:

  1. Cheltuielile comune (Intreținerea): Asociația noastră de proprietari fiind ( poate) cea mai modernă din oraș, de câțiva ani buni are un site prin care ține legătura cu membrii asociației. Siteul poate fi accesat ca orice site cu user name (nume de utilizator, în cazul nostru numele proprietarului) și password ( parolă). Acesta poate fi accesat oricând pentru știri, informații, facturile de la furnizori, situația plăților, avizul detaliat, etc,. Pe lângă asta fiecare abonat primește un email cu avizul de plată, email din care poate fi accesat direct siteul, apoi la efectuarea plății tot prin email primim și confirmarea pentru plata efectuată. Plata se poate face:
  • LA BANCĂ cu talonul de plată de luni până vineri între orele 9 și 17, la roboțel, cash sau cu cardul, sau la ghișeu
  • ONLINE prin transfer bancar (numele asociatiei, adresa, IBAN, suma)

2. DIGI TV, Tel, Internet – deasemenea de câțiva ani se poate plăti online, avizare prin email și/sau mesaj telefonic și factură electronică. Confirmarea prin email. Siteul DIGI poate fi accesat ( username/password) pentru detalii din factură.

3. ELECTRICA – Siteul accesat (username, password) asigură acces la mesaje, aviz de plată, efectuarea plății cu cardul, factură electronică, transmitere de index autocitit, chiar și încheierea unui nou contract, factura format pdf poate fi descărcat. Foarte simplu!

4. VODAFONE – plata online cu numărul de telefon și adresa de email, cu cardul. Cel mai simplu!

5. IMPOZITUL ANUAL pe http://www.ghiseul.ro cu cardul. În cazul plății integrale până la 31 martie se acordă un bonus de 10% din impozitul pe clădire. ( pe lângă asta mai sunt taxa de curățenie de primăvară-toamnă, impozit pe teren, taxa de habitat, taxa de salubritate).

Simplu, nu?