Etichete

, , ,


În ultima perioadă se întâmplă tot felul de lucruri ciudate, unele chiar incredibile. După cel de-al Doilea Război Mondial -chiar dacă au fost și alte conflicte armate, nu credeam că omenirea se va mai confrunta cu chestiile astea barbare, cum e războiul. Mai nou denumit operațiune militară specială.

(Asta îmi amintește de o acțiune în Epoca de Aur când militarii combăteau tovărășește ceva, scandând ”dezarmare, pace!”- fără să realizeze că dezarmarea i-ar băga pe toți la șomaj.)

Motive și explicații se găsesc. Făcând abstracție de viețile pierdute, aș putea spune că rușii au dus tancurile la casare în Ucraina. De ce să faci mizerie la tine acasă? Toate deșeurile acum le vor strânge ucrainenii.

Și dacă mai vor război, abia acum vor veni combatanții cu armament de generație mai tânără. Opinia publică și fake newsurile au decretat deja că asta a fost, vechituri ruginite și soldați care nu știu ce caută pe la neamuri!

Luați și înghițiți pe nemestecate orice știre. Pierdeți-vă vremea uitându-vă în gura analiștilor de serviciu, a invitaților abonați, care pe unde e agreat. În niciun caz să nu gândiți cu creierul din dotare!

Să nu încercați să vă treziți neuronul stingher! Lăsați-l să doarmă! La cel mai mic semn că ați avea tendința de a gândi, de a ieși din cutie…nu vă văd bine!

Trebuie doar să ascultați și să vă băgați în cap. Nu vă faceți griji că nu rețineți din prima! Vi se vor repeta, stați numai pe locurile voastre!

Și vă mai mirați că nu avem pace? Păi dacă luptăm?!