Sau cum se transmit știrile online. Ieri, la orele amiezii s-a produs un accident rutier pe DN15.

Nefiind la fața locului, informațiile vin de la autoritățile care intervin.

ISU Mureș:

 07 Septembrie, în jurul orei 12:29, între localitățile Luduș și Chețani. Două autoturisme. Coliziune frontală, trei victime.

Ora: 12:45

Centrul INFOTRAFIC pe DN 15 între localitățile Chețani și Luduș, două persoane rănite, una dintre acestea este resuscitată la fața locului. Circulația este întreruptă pentru aproximativ 45 minute.

IPJ Mureș:

Autoturismul condus de un bărbat de 46 ani, pe DN15 E60, între Luduș și Chețani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 46 de ani și rănirea tânărului de 19 ani, respectiv a unui pasager din autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

ISU Mureș (azi)

…accident rutier produs pe drumul E60, între localitățile Luduș și Chețani. două autoturisme în coliziune frontală, cu trei victime, dintre care două încarcerate, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator, s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă a fost declarată ulterior de cod negru.

O victimă de cod roșu a fost preluată de elicopterul SMURD, iar cealaltă victimă de cod galben a fost preluată de echipajul SMURD prezent la fața locului.

Iar din comentarii aflăm că:

 • Băiatul de 19 ani a murit, nu cel de 46 !”
 • ”până să vină ambulanța eu l-am resuscitat, deja era mort.”
 • ”Șoferul mașinii negre a fost vinovat, cel de 46 ani. A întrat frontal în loganul rosu, care era condus de băiatul de 19 ani, și în dreapta căruia se afla un alt pasager. Cel de 46 ani a rămas încarcerat în mașină, dar nu era rănit grav, era ok, era conștient, se mișcă, vorbea la tel. Am coborât din mașină sa verific dacă toată lumea e ok, eu sunt asistenta.
  Pasagerul din dreapta din Logan, avea airbag-ul activat, era lovit la picioare, avea dureri în zona abdominala și ii curgea sânge din gura. Dar se putea ridica pe picioare. Nu era atât de grav.
  La volan era băiatul de 19 ani, airbag-ul nu era sarit.
  Piciorul stâng era rupt în 3 părți
  Era deja în stop cardio-respirator. I-am aplicat manevre de resuscitare și respirație artificială, dar degeaba. Murise pe loc. Deja se albastrea. Nu avea puls, nici respirație.  Eu când a ajuns ambulanta m-am dat la o parte și am plecat”-relatează asistenta A.V.
   

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”-potrivit comunicatului IPJ.

Dincolo de chichițele de comunicare, rămâne familia îndoliată. O viață pierdută.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe numele cui?