Etichete

, , , ,


Știu. De aceea m-am rezumat doar la a semnala produsele lipsă din comandă. Nu e un secret, că de când cu pandemia, m-am obișnuit să -mi procur cele necesare online.

Nu am avut mari așteptări. Minunile țin trei zile. Indulgența mea însă, față de Coralia.com a culminat cu mutarea mea la Glovo.ro

Un timp a mers totul șnur. Penny, Kaufland, Auchan…

Minivacanța însă, deși era încă în fașă, a dat peste cap totul. După ce magazinul a preluat comanda m-a anunțat că un produs lipsește, și că nu prea găsește un glover, dar se rezolvă. Au trecut zece minute și a început dusul cu zăhărelul. Ora de livrare creștea cu 10-15 minute, ca în cele din urmă să mă anunțe că asta e. Adică nu e glover! Suma de consolare: 5 lei. Anularea comenzii.

După Auchan am trecut la Penny. Scenariu aproape asemănător, doar că ei au fost ceva mai politicoși. Au renunțat mai repede. Au promis aceeași sumă de consolare și și-au cerut scuze că banii blocați pentru comandă, în contul meu bancar…acolo vor rămâne un timp!

Ca să scurtez povestea, am ajuns la Profi. Prima livrare șnur. A doua scărțâie ușor și asta, care m-a șocat! La Profi!

În loc de cantitățile comandate am primit: 1 (un) fir de morcov, 1 (un ) ardei roșu kapia, 1 (o_)ceapă galbenă, fiecare separat într-o pungă biodegradabilă! Am căutat prin plasă, nu-mi venea să cred! Nu există posibilitatea de a comanda mai puțin decât 1kg sau 500 grame de fructe sau legume! Ce-i asta dacă nu-i batjocură? Miștocăreală?! Și asta nu e totul, că mi-a luat banii pentru cantitățile cerute și de Moș Nicolae i-am mai dat și un tips.Cum ziceți? Prostia și mândria se plătesc? Și încrederea!

Că ar fi trebuit să scot chitanța din plasă și să verific suma! Omulețul nu avea cum să nu știe ce a cumpărat. cât a plătit! A zis o sumă…

Data viitoare vom fi mai atenți! Asta-i mesajul lor. Încă nu mi-am revenit din uimire. Nu-i sfârșitul lumii, dar mi s-a rupt filmul, asta-i cert!