Etichete

, ,


Se întâmplă minunea și vă teleportați în reședința noastră de județ. Chiar în buricul târgului. Lângă turnul unei biserici mutată în alt cartier ar fi stația de autobuz. Aveți noroc că nu plouă, nu ninge și nici soarele nu bate prea puternic, pentru că nu ați avea unde să vă adăpostiți. Lângă turn e o bancă, acolo v-ați putea așeza, măcar să vă odihniți un pic, dar nu prea e indicat. Cade tencuiala de pe monumentul istoric!

Într-o localitate crescută în jurul unei cetăți medievale se pare că timpul ne joacă feste. Pentru că a fost o vreme când exact aici, lângă monumentul acesta istoric a fost o stație de autobus, cu acoperiș, cu bancă, cu butic, cu afișaj electronic cu mersul mijloacelor de transport în comun…Și acum nu se mai găsește nimic din toate astea!

Cu telefonul deștept, nici nu mai aveți nevoie de așa ceva. Intrați pe site-ul Transportul Local și…surpriză! Știrile ar putea fi citite în română, maghiară, sau engleză. Dacă ar fi. Dar nu sunt.

Câteva anunțuri de angajare, niște indicații de bună comportare în mijlocul de transport – fără termen de garanție din fericire, că altfel ar fi fost expirate demult! Mersul autobuzelor. Programul firmei de transport dacă aveți ceva de reclamat de la 8 la 16, în zilele lucrătoare.

Ah, da. foarte important. Mai găsim și o hotărâre cu membrii consiliului de administrație…cam de mulți ani emisă, dar asta e.

Ar mai fi și ruta pe care a circulat autobuzul lui Moș Crăciun, pe ce rit vreți, că până-n decembrie mai e mult!

În rest, dacă ar fi să ne luăm după anunțuri, în localitate nu sunt decât elevi și pensionari sub 65 de ani. În rest nu știm cât costă un bilet, un abonament…dar se caută șoferi, electricieni și oameni la intervenție.

Bine ați venit în orașul digital!