Etichete

, , ,


Dacă mi-ar fi spus cineva că va veni o zi în care…Și a venit.

Un rol important a jucat și spaima neînțeleasă de mine a unora față de sufletul acesta cu ochii verzi. ”Dacă sare la mine? ”-argumenta cineva și nu-mi puteam imagina cum poate isca atâtea conflicte, măruntul de el, că pe întuneric nici n-ai cum să-l vezi!

Nu puteam sta indiferentă, dacă o singură persoană era împotriva lui, asta deja constituia un motiv serios ca să-l iau sub aripa mea ocrotitoare.

O fi înțeles și el, că nu a trebuit să-i zic de două ori, a început să mă viziteze aproape cu regularitate. Se înțelege, că la dragostea …motanului se ajunge prin stomac.

Mâncare selectă, atenție, vorba dulce mult aduce…am reușit să-i corectez apucăturile, deși nu vorbeam aceeași limbă, am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine.

Pe scurt: de câte ori a fost hăituit, sechestrat fcu sau fără voie, ba în beci, ba într-un apartament, doar câteva ore, sau mai multe zile, de fiecare dată a trebuit să reiau educația cu el.

Odată a dispărut pur și simplu pentru aproape trei săptămâni. Eram sigură că n-am să-l mai văd, dar a apărut la ușă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Azi noapte a dormit atât de cuminte, de nu-mi venea să cred că e în cameră. Dimineața a mâncat, a ezitat puțin, apoi a plecat fără să se uite înapoi.

N-a dat niciun semn toată ziua.

Seara a apărut, cam obraznic. Bănuiesc că acolo unde a fost o zi întreagă l-au lăsat să-și facă de cap! A prezentat un adevărat spectacol cu toate elementele interzise până acum,

Se făcea că nu m-aude, se cățăra peste tot și colac peste pupăză a încercat să-și bage colții în mâna care-l hrănește!

Deocamdată doarme, dar i-am pus în vedere, afară sunt minus 10 grade, dacă nu-i cuminte mă despart de el!