Etichete

, , , ,


Am primit de ziua mea (pfu ce trece timpul, imediat se fac doi ani) un aparat de bucătărie, marca Philips, pe care l-am botezat Abureală.

E un aparat practic, ușor de folosit și de mare ajutor în bucătărie. Gătește rapid și sănătos cu aburi!

Azi am pregătit una dintre preferatele mele, pe bază de legume.

Am pus o cană de apă în recipient, am fixat pe el unul dintre cele trei containere cu fundul găurit, am pus în el după cum urmează:

1 cartof dulce, mai mărișor, 1 cartof alb din secuime, 1 morcov sănătos de la aprozarul Darina, 4 cm de praz feliat, tot de acolo, un sfert de ceapă albă, 3 căței de usturoi din cămară, un mănunchi de Apio tăiat felii de la Kaufland, 1/2 Kapia roșu feliat, 2 linguri din amestecul mexican congelat (fasole verde, mazăre, porumb, ardei gras, morcovi) și după ce i-am pus capacul din dotare, am reglat aparatul (băgat în priză, bineînțeles) la 25 de minute.

După semnalul sonor l-am mai lăsat un pic să se calmeze, apoi am pus în farfurie, l-am stropit cu un pic de ulei de floarea soarelui, i-am arătat solnița și ca decor am pus o lingură de mozzarella răzuită.

În imagine, o parte din minunata mâncare, din cauza că preparatul fiind atât de delicios, era cât p-aci să uit de poză! N-am apucat nici să-i dau nume. Mă ajutați voi?