Etichete

, ,


Orice minune ține trei zile. Și dacă nu e minune se uită și mai repede. Pornind de la constatarea că nu prea medităm asupra minunilor, dar nici asupra lucrurilor banale, mi-am zis, ia să văd ce am postat eu de a lungul anilor într-o zi de martie, de pildă.

Și m-am rezumat la blogul de față. În 2010 nimic. În 2011 am dezbătut modificările aduse Codului Muncii. În 2012 martie…trecerea la ora de vară. Nimic nou sub soare. Ca și atunci, la fel am putea spune!

”Ok, trecem la ora de vară. Ducem ceasul înainte cu o oră! În loc de 3 dimineaţa vom spune că e 4 dimineaţa şi după-masă vom căsca nevoie mare, morţi de oboseală pe la 5,  când ceasul va arăta ora 6 şi printre două căscaturi zgomotoase ne vom amăgi că de fapt e ora ceaiului de ora cinci…

Seara nu ne va fi somn deşi ceasul va arăta că e miezul nopţii, dar noi vom şti că de fapt e ora 23… e normal să nu ne fie somn aşa de repede. Dimineaţa în schimb, cu ochii cârpiţi de somn, va fi al dracului de greu să-l convingem pe big boss că am uitat să dăm ceasul înainte şi de aceea am întârziat! Şi toată ziua ne vom lupta cu Moş Ene .. .care vine, vine, calcă totul în picioare ca să ni se pună pe gene…”

Într-o postare din martie 2013 scriam despre orașul meu digital…

https://erikamarginean.blog/2013/03/30/traiesc-intr-un-oras-digital/

În 2014 pe lângă vizita ambasadorului Japoniei, apoi omagierea dirijorului, japonez și el, după două decenii în fruntea orchestrei filarmonicii, ce altceva mai puteam scrie decât:

https://erikamarginean.blog/2014/03/27/duminica-30-martie-ziua-cea-mai-scurta-din-an/ ( ce-i drept , mult mai pe larg și documentat!)

În martie 2015, dincolo de subiectul obsedant cu trecera la ora de…vară, printre altele am scris despre accidentul aviatic din Alpi, despre inițiativa unui student…îmbrățișează un maghiar, dar și despre

https://erikamarginean.blog/2015/03/22/o-mureseanca-schimba-parerea-strainilor-despre-romania/

După un an, în 2016 am câteva postări interesante. Amintiri din viața cazonă, Requiem pentru Eva neni, Viața în Nepal, dar și legea anti fumatului, dar mai ales un subiect veșnic verde:

https://erikamarginean.blog/2016/03/24/recalcularea-pensiilor-militare-potrivit-legii/

Martie 2017 mă surprinde cu 22 de postări. Mă surpinde că…mai uit și eu! Dacă intrați pe blog, veți găsi mai multe postări despre Vizi Imre.

https://erikamarginean.blog/2017/03/29/about-the-song-of-his-dreams/

-va urma-