Etichete

, , , , , , , ,


Sirenele maşinilor  SMURD joi seara dădeau de înţeles că  ceva s-a întâmplat în oraş. În scurt timp s-a răspândit vestea că un autobus de pe linia lui 44 s-a ciocnit cu o maşină mică. Pasagerii care au scăpat cu bine au fost transbordaţi pe un alt autobus de pe aceeaşi linie şi telefoanele au început să sune, făcând transmisie de la faţa locului. “O maşină mică nu a respectat prioritatea şi s-a ciocnit de un autobus, sunt 13 răniţi”.6

Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Archiudean: “accidentul s-a petrecut după ora 18.00, la intersecţia străzilor Secerei cu Predeal, pe fondul neacordării de prioritate legală de trecere.  Autobuzul aparţine societăţii de transport în comun şi că în urma tamponării acesta a fost proiectat într-o casă. Cele 13 persoane aflate în autobuz au suferit leziuni uşoare şi au foat transportate la Spital pentru investigaţii.”

Şoferul a reuşit să-şi păstreze calmul şi vârând stânga, a intrat în colţul unei case, salvând viaţa indisciplinatului căruia i-s-au întocmit proces verbal pentru vătămare corporală din culpă.

Pe pagina sa de facebook, managerul de la „Siletina”, Ioan Truţa a scris:598652_477616895602399_261177642_n “Indiferent ce se va comenta pe televiziuni sau in mediul online, va spun eu adevarul despre accidentul autobuzului liniei 44 din dupa masa zilei de 10.10.2013. Un sofer aflat intr-un autoturism nu a acordat prioritate autobuzului care avea prioritate, desi acesta avea trei semne de STOP si asa zisii opritori pe sosea – se pot vedea in fotografii. Soferul autobuzului vazand imprudenta soferului de autoturism a incercat sa NU IL OMOARE PRIN INTAREA AUTOBUZULUI IN PLIN IN AUTOTURISM SI A VIRAT STANGA, insa din nefericire in coltul intersectiei se afla o constructie in care autobuzul a intrat. Din impactul autobuzului cu constructia a rezultat accidente in interiorul autobuzului. Personal am o deosebita consideratie fata de soferul autobuzului care a incercat sa evite coliziunea in plin cu autoturismul, insa din pacate si-a pus viata in pericol prin manevra de evitare a coliziunii. In cazul in care la volanul autobuzului nu era un sofer profesionist, soferul autoturismului era de mult dus pe lumea celor drepti, insa profesionalismulu soferului autobuzului a evitat acest dezastru alegand intre viatza lui si a pasagerilor lui. Multi vor comenta de ce nu a intrat in el in plin? VA RASPUND, DEOARECE UN SOFER PROFESIONIST ARE REFLEXE DE EVITARE A UNUI ACCIDENT CHIAR CU PRETUL VIETII LUI Vreau sa multumesc soferului meu pentru profesionalismul lui. Sunt mandru cu astfel de soferi. Tot odata vreau sa multumesc echipei societatii noastre Siletina si Transport Local pentru implicarea in timp record la fata locului accidentului a angajatilor nostrii, respectiv a tuturor sefilor de compartimente, cum ar fi: Managerul de transport(eu , Seful PSI, Seful SSM, Seful accidente usoare, Maistru de schimb din atelierul de service, alti reprezenatti ai societatii: controlori, mecanici, sofer de schimb, etc. SUNT MANDRU IN PRIMUL RAND DE SOFERUL AUTOBUZULUI CARE A ALES INTRE A UCIDE UN TAMPIT DE SOFER IRESPONSABIL SI USOARE LEZIUNI CALATORsoferulILOR AFLATI IN AUTOBUZ. Pasagerii liniei 44 au contribuit fiecare cu o particica din leziunea corpului lor in favoarea vietii IMPRUDENTULUI SOFER din autoturism. In final cred ca soferul autoturismului ar trebui sa multumeasca cel putin public, ca este fericitul BOLNAV INCURABIL, care a fost salvat de 8-10 oameni prin donarea unor parti din corpul lor pentru ca el BOLNAVUL MINTAL sa supravietuisaca. Iar soferul societatii de transport a fost CHIRURGUL CARE A TRANSPLANTAT TOATE ACESTE PARTI DIN CORPUL OMENESC. FELICITARI SOFERULUI DE AUTOBUZ, RESPECTE!

Urmăriţi capturile de la Antena 1 Târgu Mureş

11410259712388accident 1