Etichete

, ,


primaria siu casa sabion a oferit plachetraConcertul anului, susţinut de Julio Iglesias, distins cu prima “Medalie de Aur a Artelor Transilvane”s-a bucurat de un public atât de numeros cum n-a mai fost la nicio manifestare de până acum!Au venit fani din Piatra Neamş, din Reghin dar şi din Constanţa ca să-l vadă în concert, gratis, pe mult îndrăgitul Julio!
juliohotel părivo unde a sta julio
Dacă tot ne-am întrebat cine au sponsorizat concertul, iată că aflăm de pe facebook despre sponsorul Medaliei. E un început!
“Oriunde in lume, o societate sanatoasa nu poate functiona armonios fara latura ei artistica si culturala, care prin natura ei modelatoare joaca rolul de formator moral al individului si mai apoi al societatii in intreg ansamblul ei. Pentru ca am inteles toate acestea, in toate orasele in care activeaza, Casa de Bijuterii Sabion se implica activ si sustine proiecte cultural – artistice si, ori de cate ori sunt oaspeti de seama, le recunoaste si le apreciaza eforturile depuse de-a lungul intregii lor cariere, oferindu-le cate o distinctie din partea oficialitatilor si a comunitatii locale. A fost de aceasta data randul lui Julio Iglesias de a fi recompensat cu Medalia de Aur a Artelor Transilvane, o distinctie realizata manual de catre maestrii Sabion, din aur galben, alb si rose, fiind decorata si cu un diamant, simbol al eternitatii.adina plopeanu  dir hotel privo, chef doru pastrama
„Este modul nostru de a ne arata recunostinta in fata unor oameni valorosi, care au creat ceva cu adevarat unic in ani si ani de munca.”, sustine Claudiu Bologa, fondatorul Casei de Bijuterii Sabion.”

 

1385269_1283034018502891_907226945_n
În imaginile de mai sus: Hotelul Privo unde a fost cazat, personalul Hotelului Privo, Chef Doru Pastramă,imagine de la aeroportul din Tg Mures de unde nu se poate zbura!

memorabil concert!