Etichete

, ,


patrula-jandarmiPatrulele Detaşamentului de Jandarmi Mobil Târgu Mureş pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice au intervenit în weekendul trecut la două supermarketuri unde au identificat trei bărbaţi de 24, 27 si 55 ani care au sustras produse din rafturile magazinelor, uitând să le mai plătească!
Prejudiciul de aproximativ 200 lei a fost recuperat in totalitate. Pentru fapta prevăzută şi pedepsită de art. 208, alin.1 şi art. 209, alin. 1, lit. a şi e Cod penal, au fost întocmite actele necesare şi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, pentru continuarea cercetărilor.
O patrulă de jandarmi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice aflându-se, marţi, pe strada Mestecănişului din municipiu, au observat doi bărbaţi care cărau un generator electric pe bază de combustibil lichid. La apariţia patrulei, cei doi bărbaţi de 34 şi 35 de ani au încercat să fugă, dar au fost prinşi de jandarmi. Bărbaţii au declarat că generatorul l-au sustras dintr-o cabană aflată în apropiere, în care au intrat spărgând uşa locuinţei cu ajutorul unei bare de fier. Prejudiciul in valoare de 1000 lei a fost recuperat in totalitate, bunul fiind predat părţii vătămate. Dosarul întocmit celor doi pentru furt calificat a fost predat IPJ MUREŞ pentru continuarea cercetărilor, aflăm de la Compartimentul de relaţii publice ale IJJ “Colonel Sabin Motora” Mureş.