Etichete

, , ,


1525625_757312167635235_1764597491_nPremierea Concursului de Desen, organizat de Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Judeţul Mureş, a avut loc miercuri, 26 martie la orele amiezii.

Concursul lansat pentru copiii din clasele 0-IV de la şcolile din judeţul Mureş intitulat „Poliţia în viziunea celor mici!” a fost organizat cu ocazia Zilei Poliţiei Române.
Elevi de la 14 şcoli din judeţ au trimis peste 200 de desene la sediul Inspectoratului. Dintre acestea au fost selectate 19 lucrări care au fost premiate cu diplome şi produse de papetărie , rechizite, tricouri, puzzle, dulciuri şi o zi alături de poliţişti.
„Pentru aprecierea lucrărilor s-au urmărit câteva criterii: respectarea temei de concurs, claritatea mesajului, originalitatea lucrării, respectarea condiţiilor de formă. Mulţumim tuturor copiilor pentru participare, îi felicităm pentru creativitatea de care au dat dovadă şi ne dorim să ca la toate activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş să fie la fel de receptivi”, se arată în comunicatul IPJ Mureş, semnat de Andrea Pop, purtătorul de cuvânt.
Şi dacă tema zilei a fost poliţia, am adăugat imagini şi de la faza zonală a Concursului „Preşcolarii ştiu să circule corect”, un concurs internaţional dedicat copiilor de grădiniţă. Ei se întrec la desene pe teme de circulaţie, completează fişe de lucru şi în final sunt recompensaţi cu suc şi dulciuri, iar câştigătorii merg mai departe la faza judeţeană, naţională sau chiar internaţională.