Etichete

, , , , ,


Mă obişnuisem deja ca în anii electorali să fiu căutată de necunoscuţi care brusc şi inevitabil au nevoie de un mic ajutor din partea mea. De aceea nu m-a mirat din cale afară emailul primit de la un realizator de programe la TVR Cluj care mă anunţa că pregăteşte un portal dedicat concilierii româno-maghiare, cerându-mi permisiunea de a prelua anumite texte de pe blogul meu. Împăciuitoare din fire, am răspuns afirmativ şi am acceptat chiar să editez articolele ce urmau să fie postate pe site. Astfel am avut ocazia să citesc „la cald” nişte texte interesante, pe care le-am „ciupilit” fără milă, pe considerentul „less is more”, adică vorba lunga sărăcia omului!

corbii-albiAzi, 23 octombrie a fost lansat siteul pe care vă invit să-l descoperim împreună! Are un conţinut bogat, colorat, cu muzică şi versuri traduse în limba română (o traducere absolut remarcabilă), reportaje, opinii…merită vizitat!

Siteul realizat de Clubul Media „Corbul alb” este destinat publicului român. Denumirea clubului sugerează raritatea unui asemenea demers,acela de a crea punţi între cele două etnii, asemuit cu frecvenţa apariţiei unui corb…alb! Portalul se vrea un loc de dezbatere civilizată a ideilor, opiniilor celor două etnii. Să ne amintim de vorbele lui George Enescu: „A cunoaşte înseamnă a iubi” şi vom avea un motiv în plus ca să-i urăm succes corbilor albi!