cifra 2Aproape zilnic primesc email cu textul „Spune-i salut lui STRANGER noua ta potrivire SmartMatch.” Am rezistat eroic curiozităţii de a afla ce vrea acest TWOO, dar m-am plictisit să-l tot şterg din inbox, aşa că am dat click la sfârşitul scrisorii unde stă scris: dezabonează-te!

Apăs şi apare:

„Noua aplicatie Twoo pentru iOS app este acum disponibila!”

şi mi se cere numărul de telefon.

Revin la scrisoare. Dau click pe pătrăţica: Vizitatori +1

Ajung pe site ul TWOO, unde tocmai mi se explică „nu te-a vizitat nimeni pentru că nu ai poză de profil”, ceea ce nu mă miră.  Şi sunt luată la rost: „Ai vizita un utilizator fara o poza de profil? Nici noi! Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine…”

Dau la următoarea rubrică, să văd cine mă place. Tot cu +1

„Nicio poza = niciun like

Ai da like unui utilizator fara o poza de profil? Nici noi!
Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine…”

Ok. Revin şi dau click la ultima opţiune, mesaje, tot cu +1

Aici ar fi mai greu să dau copy-paste! E o pagină întreagă cu masculi de la purtători de bermuda până la muşchiuloşi impunători ce privesc cuceritor în obiectivul aparatului de filmat sau al smartphonului. Stând gugulici în curte,  rezemat de bolid, admirându-şi bicepşii…ştiţi cum sunt aceste poze. N-ar fi exclus ca la o verificare mai atentă să dau de niscaiva actori din Bollywood. Sub poză: Localitate, nume, vârstă, la alegere şi un sfat, ce filtre să folosesc pentru a-mi găsi „potrivirea”…

Revin la email. Ultima chestiune: Întrebarea de potrivire

„Ai grijă de banii tăi? ” cu două variante de răspuns: Da sau Nu.

Deci, m-am lămurit. E un site de matrimoniale online. Adresa de email e a mea, dar nu m-am înscris niciodată din moment ce nu au nici poză, nici nr. de telefon şi nu ştiu despre mine nici măcar dacă am grijă de banii mei sau îi ţin la bancă!

Nasol e că mă bruiază, iar dezabonarea nu e decât confirmarea din partea mea, că adresa mea de email e validă!

Da, şi mai e ceva. Intensifică, un „Intensifică” aduce beneficii în câteva minute cât nu aduce o zi fără Intensifică, adică mă arată de 100x (sic) în DESCOPERĂ. Nu costă decât 100 de credite. Nu mă întrebaţi ce-i asta, că mai multe nu ştiu!

Şi încă ceva: un şir lung de prieteni de pe Facebook! Cu poză şi nume! That makes sens!

Şi ca să nu ne panicăm: e un buton de „Conectează-te”…de care însă nu m-am atins!