Etichete

, ,


Untitled.png

Nemulţumitului i se ia darul, spune un proverb. Aşa o fi, eu totuşi ţin să menţionez că WordPress s-a încurcat la numărătoare, ori mi-a trimis tot felicitarea de anul trecut! Din 2010 au trecut …6 ani! Oricum, îi mulţumesc şi mă bucur că astfel m-a făcut să mă uit peste postările mele din arhivă şi să mă minunez: „apa trece , pietrele rămân”, ca să mă rezum tot la un proverb. Cu alte cuvinte: „nimic nou sub soare!”

Şi ca să vă convingeţi, recitim:

2010

„Nu mă întrebaţi cum arată, câţi ani are, că n-aş putea să vă spun. Ştiu doar că-l cheamă Lască. Indiferent despre ce ar fi vorba, mereu apare Lască. Vă mai amintiţi de acţiunea „Lets do it Romania?” Imaginaţi-vă! Dacă numai jumătate din populaţia României ar fi pus mâna la strâns gunoiul, ce curăţenie ar fi în ţară! Entuziaştii au încercat, dar a venit Lască.”…..continuarea în:

https://erikamarginean.wordpress.com/2010/10/27/tinandu-l-pe-lasca-in-brate/

2011

„Ştirile de la miezul zilei de ieri curgeau domol, rostite mecanic de „prompteriţa” de serviciu. Deşi puteam jura că nimic nu mă mai poate surprinde în ţărişoara mea, totuşi, nu lipsea mult ca să nu-mi scap cafeaua din mână auzind una ca asta! Un comandant de poliţie judeţeană din sudul ţării a cerut modificarea legii care permite femeilor să intre în poliţie. Misoginul! O fi fost refuzat de vreo subalternă de i-a trecut prin cap o asemenea trăznaie!” …continuarea  aici:

https://erikamarginean.wordpress.com/2011/10/22/216/

2012

Majoritatea dintre noi ne-am  născut în apartamente cu încălzire centrală şi apă caldă la robinet. După ’89, odată cu vântul schimbării, cei cu dare de mână au început să ceară debranşarea din sistemul centralizat.” continuarea…

https://erikamarginean.wordpress.com/2012/09/18/kaput-termie/

2013

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează că începând din 1 noiembrie 2013, Transfăgărăşanul DN 7C va rămâne închis circulaţiei publice de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) până la data de 30 iunie 2014 .”…continuarea

https://erikamarginean.wordpress.com/2013/10/31/transfagarasanul-inchis-pana-la-vara/

2014

„Mă obişnuisem deja ca în anii electorali să fiu căutată de necunoscuţi care brusc şi inevitabil au nevoie de un mic ajutor din partea mea. De aceea nu m-a mirat din cale afară emailul primit de la un realizator de programe la TVR Cluj care mă anunţa că pregăteşte un portal dedicat concilierii româno-maghiare, cerându-mi permisiunea de a prelua anumite texte de pe blogul meu.” continuarea

https://erikamarginean.wordpress.com/2014/10/23/s-a-lansat-portalul-corbii-albi/

2015

“Haoleu! De unde au ştiut că noi l-am luat?” E o glumă de descreţit frunţile după cea mai lungă noapte a anului! Şi dacă m-am inspirat din pagina de socializare, să vă spun  ce am mai observat! Cazul motociclistului din coloana oficială a lui Oprea, pierit în accidentul rutier, mi-a împărţit prietenii în trei tabere: unii strigă “capul lui Oprea vrem”, alţii se agaţă de remarca premierului: “dacă am promis să nu discutăm despre asta, ce nu pricepeţi, vorbim chineza?” Şi a treia grupă…continuarea:

https://erikamarginean.wordpress.com/2015/10/26/sa-dam-ceasul-inapoi/

2016

sau totuşi bate vântul schimbării?

„O tânără hotărâtă, cu voinţă de fier, născută în comuna Păsăreni, depăşind toate necazurile şi obstacolele pe care viaţa i le-a pus în cale, a izbutit să aibă propria afacere şi să găsească echilibrul între munca cu cifrele –fiind director economic şi pasiunea pentru frumos prin design şi lucru manual…continuarea:

https://erikamarginean.wordpress.com/2016/10/05/pe-urmele-containerului-candva-saltat-de-valuri-transformat-in-birou/

…..şi aşa mai departe!