Etichete

, ,


2624.jpgÎncepând cu Ziua Bibliotecarului din România, ultima săptămână a lunii aprilie este dedicată  sărbătoririi bibliotecilor. Evenimentele din perioada 23 aprilie-29 aprilie organizate sub egida Bibliotecii Județene se adresează tuturor mureșenilor, elevilor de la grădinițe până la elevii din liceele școlilor din județul Mureș. Pe lângă evenimentele consacrate deja, cum ar fi schimbul de cărți, săptămâna darurilor și scutirile de penalități vor fi și alte activități interesante.

  • Minibiblioteca din Autobuz- cărțile din donații pot fi citite pe parcursul călătorie cu autobuzul sau chiar luate și acasă.
  • Stand de vânzare a cărților scriitorilor mureșeniîn colaborare cu librării din rețeaua ”Libris Eminescu”, în holul Bibliotecii.
  • Miercuri va avea loc finala concursului de lectură în limba engleză ”Star Reader” organizat la American Corner, între orele 17.00-19.00
  • Club de lectură organizat de Biblioteca Copiilor, joi, între orele 09.00 și 10.00, cu participarea elevilor din clasa a II-a de la Școala Gimnazială Nazna și Clubului BeBelușilor, întâlnirea săptămânală a celor mai mici „cititori” între orele 17.30 și 19.30
  • Vineri Citim împreună / „E-mese” – activitate organizată în colaborare cu elevi din clasele I-IV de la Școala Generală Murgești.
  • Tot Vineri, startul ediției 2018 a Concursului Național de Lectură ”Bătălia cărților”, în compania scriitorului clujean Alex Moldovan, autorul cărții aleasă drept Cartea Anului 2017 în județul Mureș, intitulată ” Olguţa şi un bunic de milioane”

Programul detaliat al activităţilor din 23-29 aprilie este accesibil pe http://www.bjmures.ro

 

ZonaSediuRO.jpg

str. George Enescu nr 2.

Tel.  0265 262 631