Etichete

, , , ,


Kids learning code_1.jpgDouă asociații non- profit, InnoDrive și JCI Tîrgu Mureș încep cursurile de programare pentru copii, Tech Drive-Kids Learning Code, mâine 29 septembre 2018  de la ora 10, cu durata de două ore. Cei care vor să participe trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani și să dețină un laptop pentru a putea lucra în timpul atelierelor. Grupele de copii vor fi alcătuite cu predare în funcție de limba lor maternă.

În cadrul atelierelor copiii vor învăța să programeze, să dezvolte site-uri, aplicații, jocuri și să-şi dezvolte gândirea logică – toate acestea într-un mediu informal şi prietenos, îmbinând programarea cu activități prin care să conștinteze importanța reducerii consumului de resurese naturale.

Ateliere se vor desfășura timp de 7 sâmbete, la Inno Work, strada Romulus Guga nr.1

Ce este Tech Drive-Kids Learning?

Este un program ajuns la cea de- a VII-a ediție,  conceput pentru copiii pasionați de informatică. În cadrul programului copiii  fiind îndrumaţi de profesioniști au șansa de a descoperi o parte din tainele programării . Mentorii din cadrul programului sunt tineri, care lucrează în firme de IT și doresc să le insufle copiilor pasiunea lor pentru informatică. Mai multe informaţii găsiţi pe techdrive.ro, pe pagina de Facebook sau puteți lua legătura cu organizatorii pe email la contact@innodrive.ro., transmite Vali Covaciu.