Etichete

, , ,


umf-2.jpgUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Tîrgu Mureș organizează, în perioada februarie – mai 2019, cursuri de pregătire la disciplinele biologie și chimie pentru examenul de admitere din iulie 2019. 

Prima ședință va avea loc sâmbătă, 23 februarie 2019, în campusul UMFST, începând cu ora 08.30. Cursurile se adresează elevilor care vor susține examenul de admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi la Facultatea de Farmacie.

Elevii care se pregătesc să devină studenți ai Universității de Medicină, Farmacie își pot testa cunoștințele  la prima simulare a examenului de admitere din acest an, în data de 17 martie 2019. 

Simularea, organizată de Liga Studenților cu sprijinul UMFST  din Tîrgu Mureș se va desfășura atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară, Medicină Militară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală) pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară, aflăm de la  Compartimentul Relații Publice UMFST telefon 0265-215.551 interior 259| comunicare@umftgm.ro