Etichete

, ,


41721485_348348559239172_3442828544474873856_n.jpgCălin Biriș, unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România, lucrând de peste 10 ani cu companii naționale și internaționale, cu sprijinul organizației JCI Târgu Mureș, va susține în Tîrgu Mureș pe 7 martie, de la ora 17.00, la Hotel Plaza, un curs gratuit pentru antreprenorii și managerii de marketing și vânzări care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online.

“Sunt multe instrumente de online, care folosite în mod haotic te pot ține ocupat toată ziua, iar la final rezultatele să fie cu minus. O altă problemă de care se lovesc marketerii cât și antreprenorii, este că nu au timp și competențe suficiente pentru a face tot ce este necesar în marketing online. Este dificil (dar nu imposibil) să fii mereu la curent cu schimbările în marketing și să ai o promovare eficientă.”, spune Călin Biriș, trainerul acestui curs.

Călin Biriș, trainerul acestui curs în prezent este Senior Partner în agenția de marketing și comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj. Totodată este fondatorul programului Online Mastery, cel mai complex curs online de Marketing Online din România, cât și autorul Agendei de Marketing Online – un instrument de planificare a marketingului online.

Participarea nu presupune taxă de înscriere, însă locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri:

http://onlinemastery.ro/curs-gratuit-de-marketing-online-targu-mures/