Altceva aveam de gând să vă povestesc, dar din greșeală am reușit să -mi dezmembrez biroul. Plăcuța aceea pe post de masă ce glisează pe niște șine prinsă sub tăblia biroului a zis ”pass” , așa din senin, și fără să- i pese că aveam pe ea tastatura, mouse pad-ul și mouse-ul, pur și simplu s-a aruncat sub birou cu un zgomot infernal luându-și cu ea tot arsenalul.

Nu aveți nevoie de prea multă imaginație ca să înțelegeți ce înseamnă o astfel de săritură! Mai bine zis o pregătire pentru un caz de ”aviație inamică de joasă înălțime! ”Adică țiuști sub birou , la adunat piese. Mouse-ul deși părea intact refuza să mai funcționeze, degeaba am pus la loc totul în doi timpi și patru mișcări, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, el nu și nu.

Lumina albastră, din față și pe laterale, strălucea la fel ca altădată, nedezmințindu-și numele de ”spacer”, numai că nu reacționa. Am verificat conexiunile, prima condiție ca un aparat băgat în priză…cunoașteți teoria.

Și în timp ce moșmodeam pe la cabluri, iar pe mouse, iar la priză, mi-am pierdut ideea. Apoi când mă pregăteam de ”Ctrl-Alt-Delete” gândindu-mă cu adânci regrete că dimineața va fi trebui să fac un drum pentru achiziționarea unui mouse nou, de necaz am apăsat mai tare pe el și …minune: a zis click. I-am reparat luxația, se pare, că de atunci funcționează.

Ia ideea de unde nu-i! Așa că vă întreb ați observat că blogul meu a devenit blog oficial? Se numește erikamarginean.blog! Îhîm! E plătit, dar primul an e gratuit…primul de acum sau primul de acum zece ani? N-am prea înțeles, dar mi se pare cool. Nu prea mă vede lumea, dar dacă aș mai da niște dolari aș putea obține o mai bună lumină și dacă aș vrea aș putea avea o nouă adresă de email, numai pentru voi, cei care ați vrea să-mi scrieți…și tot așa. Oportunități cu duiumul. Cea mai grea dintre întrebări se referă la domeniu. Ce domeniu aleg? – Grea întrebare: de parcă la o cafea discuți doar despre vremea capricioasă și pisica neagră din vecini! Noi aici discutăm la o cafea …

Ce părere aveți?