Etichete

, ,


De câteva zile toată lumea îi face publicitate unui influencer. Cred că asta a și fost scopul afirmațiilor sale nefericite. A reușit să fie pe buzele tuturor. Indignații se calcă în picioare în huiduieli, uitând că ieri-alatăieri aveau păreri asemănătoare despre supraponderale, siliconate și așa mai departe.

M-am abținut de la comentarii, amuzându-mă de numele ce mi-a venit în minte, Ver(cin)getorix , apropo de vergeturile care îi lezează simțul estetic și naturelul simțitor al influencerului nostru.

M-aș fi rezumat la atât, dacă n-aș fi avut nenorocul să văd memorabila scenă în care ne este prezentată jumătatea perfectă a influencerului.

Ca o minoră. Bănuiesc că ar fi vrut să zică ”Mignonă”, dar subconșțientul l-a trădat, ducându-l aproape de articolul, alineatul…

Dar să revenim.

Minora! Slabă, fără vergeturi, fără tatuaje (cel puțin nu la vedere), fără mult hulita celulită îl soarbe din priviri pe eroul zilei.

Se învârte pe călcâi, cu mândrie, s-o vedem din cap până-n picioare pe cea de care e atât de mulțumit influencerul. Piele strălucitoare, curată, adolescentă fără acnee. Ar mai fi trebuit să ne arate și dantura impecabilă.

Nu știu alții cum sunt, dar vorbele influencerului nu m-au indignat aproape deloc – oricine are dreptul la o părere, pe care o poate emite în măsura în care îl duce tărtăcuța. În schimb comportamentul ”minorei” mi s-a părut totalmente deplasat. Să te lași prezentată, lăudată ca un exponat la talcioc? Ca la mezat? Și să – ți privești cu admirație stăpânul care se declară norocos că nu ai vergeturi? Doar asta contează?

Cu ce se va mai lăuda norocosul de azi, dacă timpul necruțător își va pune semnătura pe pielea ei de căprioară?