Căștigătorul ia totul, spune un cântec cunoscut, deși mai avem o variantă. De la căștigător să luăm totul!

Cum așa? Uite așa!

După cum v-am mai spus, în perioada cumințirii pământenilor, mi-am găsit o îndeletnicire amuzantă. M-am făcut vânătoare de scammers. Ideea mi-a venit văzând cât de ușor se lasă unii păcăliți de escroci. Hai să recunoaștem, majoritatea celor care ”pun botul” sunt femei care îl mai visează pe Făt- Frumos sosind călare pe un armăsar alb!

Nu-mi venea să cred că pot fi zeci de femei serioase care pot înghiți pe nemestecate atâtea baliverne!

Degeaba am repetat de zeci de ori, nu tot ce pare adevărat, este și real.

Mi s-a părut distractiv la început ca să-i raportez pe escroci, după ce i-am tras de limbă. Dacă s-au lăsat intervievați, pentru că unii erau prea grăbiți (dacă n-ai bani, nu mai discuta cu mine). Lipseau un timp, apoi reveneau. Chiar și blocați. Cine ar avea interes să scadă numărul accesărilor, al utilizatorilor?

Și escrocii evoluează. Inevitabil au învățat din comentariile mele. Cei nou veniți, mai au de învățat. Zilele trecute au apărut imagini cu o familie fericită care ne urează în iulie, bună dimineața în fața unui pom de Crăciun. Postacul habar nu avea care-i treaba cu bradul împodobit, tot așa cum nici imaginea cu ouăle vopsite, tot în iulie. Le-am scris în comentarii, prima imagine e din decembrie 2019.

Drept urmare am fost ales ”Câștigător”. Văzând că ”nu pun botul”, mai primesc un mesaj după comentariu, apoi încă unul prin care cineva vrea să mă convingă că nu trebuie decât să-mi dau datele unde să-mi trimită premiul, să dau click pe un link, să intru pe whatsapp…să pricep odată că am câștigat!

Ei încearcă, dar eu nu și nu! Să nu vrei să accepți un cadou din partea ”fanilor” , cine a mai văzut așa ceva?

PS: Unul din prefixe indică această țară