Etichete

, , , , ,


Nu știu dacă mai e bloger care să fi scris câte a scris subsemnata despre problemele de ”lumină”. Începând cu nelămuririle despre prețul energiei electrice până la metodele de plată!

Când ne-au propus, am analizat cuminte posibilitatea încheierii unui nou contract cu furnizorul. Am trecut la factura electronică, la plata online, la trimiterea indexului autocitit – aproape că aș merita un salariu cu jumătate de normă!

Am bătut la porți deschise când furnizorul uita să-mi trimită nota de plată la timp, deși avea citirile trimise lunar, conform înțelegerii din contract. Am insistat până când mi-a emis niște facturi îmbărligate, stornate, dar în cele din urmă am ajuns la zi.

Bucuria de a ajunge în această situație normală din păcate n – a durat prea mult.

Neînțelegerile în jurul tarifului la kilowat inevitabil a dus la o luxație de logică. Până și în cazul meu, care după cum aminteam mai sus mă bucuram de o normalitate de invidiat în această lume dată peste cap.

Vrând să păstrez în continuare o relație amicală cu furnizorul-indiferent cât de îndărătnic ar fi, mi-am deschis contul la MyElectrica, la mesaje. Ultimul mesaj îmi dă detalii despre perioada și modalitatea de a trimite indexul autocitit. Verific data, perfect, pot trimite indexul!

Numai că, vrând să deschid secțiunea pentru trimiterea indexului, pauză! Nu se deschide, iar mesajul de pe pagină de data asta mă anunță să șed blând că nu mă aflu în perioada de trimitere a indexului autocitit! Asta după ce cu un rând mai sus tocmai mă invitase să-mi trimit indexul!

Și asta nu e totul! Sărbătorile vin!