Etichete
Dacă tot mi-l bagă sub nas telefonul, dacă tot nu trec peste el fără să – l analizez, vi-l arăt și vouă. De data asta un fragment din bursa.ro
„Cu siguranţă că salariile (în) România per total încă sunt foarte mici.” (enunț verificat, cu subiect și predicat)
Pe zone, nu sunt salariile din Timişoara comparabile cu la mine acasă în Botoşani, însă de asta vorbesc de competenţe ridicate. ( se complică treaba, salariile din Botoșani nu sunt ca la Timișoara, de vină sunt competențele ridicate)
Odată cu creşterea competenţelor, vă garantez că vor creşte şi veniturile. (crește competența, cresc veniturile)
Odată cu creşterea competenţelor creşte şi productivitatea muncii. (și nu numai)
Productivitatea muncii se regăseşte în rezultatul exerciţiului financiar care creşte (aici nu înțeleg, dar crește și rezultatul)
şi atunci cu siguranţă, cu siguranţă şi mai ales piaţa concureţională a muncii (probabil concurențională)
care este astăzi la nivel mondial numai în România (rezultatul de mai sus doar la noi e la nivel mondial-bănuiesc)
va ridica şi veniturile, dar în primul şi în primul rând competenţele. (și după toate creșterile astea, logic și apoteotic cresc competențele care așa cum am văzut de la început cresc veniturile!)
Se cuvine să concluzionăm chiar cu vorbele ministrului:
”Competenţe cu siguranţă atrag cu sine venituri ridicate”, a declarat Marius Budăi, citat de publicația sus-amintită.
Ce părere aveți, competențele ridicate atrag venituri ridicate sau nu?

Doar daca lucrezi pe cont propriu, deci propriul salariat este corect dar cand esti salariat la altul poate doar sa ai noroc sa fii apreciat la adevarata valoare si renumerat pe masura.
”Famelie mare, remunerație mică după buget,coane Fănică”! (Zâmbesc)
Aproape tot ce spun aşa-zişii noştri oameni politici se încadrează în categoria „două vorbe, trei prostii”. Eu una nu le mai dau atenţie de multă vreme.
Măcar o dată pe zi, e bine să ne uităm ca să putem comenta apoi, părerea mea. (Altfel: ”Pe ce te bazezi?”) Stimabilii consideră că pot vorbi baloane, tot nu se uită (nu citește) nimeni, iar cei care se uită (potrivit statisticilor, peste 40% ) sunt analfabeți funcționali! Ei sunt convinși că răspund la întrebarea reporterilor, că logica lor e de fier, noi nu pricepem ce au vrut să spună! Cascadorii râsului!
Îi aud (citesc) vrând nevrând. Îi mai citează unii pe FB, pe bloguri – tot minunându-se, ca tine, de ceea ce debitează stimabilii care ne conduc. Şi bărbatu-meu ascultă seara emisunea de ştiri de radio, aşa că mai aud şi eu câte ceva. Iar după ce-l auzi pe unul de vreo două ori te cam lămureşti ce e de capul lui.
Mi se pare chiar jignitor că ne cred atât de proști! (Deși lipsa de reacție a poporului îi încurajează.) Oare se poate și mai rău?
Sper că nu, dar mă tem că da (fiindcă totul pare să se înrăutăţească pe zi ce trece).