Etichete

,


football-cup.jpgCea de a  doua ediție a Festivalului VIBE se va desfășura în perioada 5-8 iulie. Organizatorii anunță un bogat program: Concerte, discuții în cadrul VIBE Koli, întreceri la fotbal și alte ramuri sportive, jocuri incitante, salon de înfrumusețare și cafenea. La  Fashion Corner, savurând o cafea, participanții vor putea asculta  relatări despre modă, vor putea urmări prezentări de modă, vor putea alege produse de design şi artizanat, și nici  „Hair- and make-up lounge” nu va lipsi. Se anunță deasemenea  întâlniri cu „bloggeri”. Doritorii se pot întâlni cu Kávási Kinga Enikő şi Kávási Sarolta, fondatorii Chocolate Fashion Coffee Blog.

Programe pe timpul zilei

Dintre programele pe timpul zilei  participanții au de ales dintre volei de plajă, airsoft, fotbal american, Just Dance Playstation, Laser Tag, yoga, badminton, perete de alpinism, o cupă de fotbal, jocuri gigante și multe alte activități interesante. Studenţii Universităţii de Artă din Tîrgu Mureş se pregătesc cu un parc de statui vii, și nu vor lipsi nici dansatorii  de la Navarra Dance.

VIBE Football Cup

În perioada 7-8 iulie se va organiza Cupa Festivalului. Se pot înscrie echipe formate din cel puțin 6, cel mult  10 persoane, taxa de înscriere fiind 600 lei pe echipă, pentru care membrii echipei primesc bilete de intrare la festival pentru două zile (pentru celelalte 2 zile rămase se pot lua bilete la preţ preferenţial de 120 lei). Dacă toată componenţa echipei posedă deja abonament pentru cele 4 zile a festivalului – înscrierea la competiţia de fotbal este gratuită.

La Cupa de fotbal sunt aşteptaţi în primul rând studenţii, astfel majoritatea jucătorilor trebuie să fie studenţi activi (cu carnetele de student din 2017-2018), dar pot fi incluse în echipă şi cel mult  2 persoane care nu sunt studenţi. La acest eveniment se prezintă la faţa locului şi o adeverinţă medicală pentru practicarea sportului. Alte informaţii legate  de înscrieri şi completări de formulare se găsesc la pagina: http://vibefestival.ro/hu/vibe-football-cup/. Formularele completate se trimit la adresa: activities@vibefesztival.ro până la data de 24 iunie!

Bilete cu reduceri până pe 12 iunie

S-a prelungit vânzarea biletelor cu reduceri.  Abonamentele de 149 lei se pot lua de pe pagina  www.vibefestival.ro  şi la punctele de vânzare offline din oraşele: Târgu Mureş, Cluj, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfîntu Gheorghe, Cristuru Secuiesc, Timişoara, şi Braşov până în data de 12 iunie inclusiv, aflăm de la  Tóth Izabella (press@vibefestival.ro).