Etichete

, ,


52378362_967539446967166_4672595608236720128_n.jpgUn lucru ciudat se întâmplă: de câtvea zile pe pagina de socializare distribuțiile mele de pe blog pot fi văzute numai de mine, sau nici măcare de mine, ”Nu s-a găsit URL” apare mesajul peste încercarea mea de a posta linkul copiat de pe blog.

Prietenii se plâng că îi blochez ca să nu-mi vadă postările, cine știe ce a fost acolo de numai ei nu le pot vedea. ”Această postare este indisponibilă ori a fost ștearsă de…”

Căutând o explicație, după încercări insistente, Facebook mă anunță: Postarea are conținut ce nu respectă ”Standardele comunității noastre” și-mi  refuză textul.

El căpos, nici eu eu nu mă las și repet încercarea, el repetă replica și tot așa, distracție de duminică seara! După un timp văzând că nu are cu cine, Facebook  se arată mărinimos și mă întreabă: a) vreau să cer reanalizarea postării b) nu eu am postat

Aleg varianta a) și încerc să dau de înțeles ce mă doare, normal că n-am cum, variantele prestabilite nu mi se potrivesc. Noroc că la sfârșit mă întreabă dacă am fost mulțumită de ajutor? Și îmi dă vreo 5 variante de iconițe, aleg ”dezamăgita” și , minune, mă întreabă de ce?

Abia acum pot să-mi torn și eu sufletul și mai repet de câteva ori, la fiecare postare eșuată: să-mi explice și mie ce nu corespunde STANDARDELOR?!

O coincidență: toată tevatura asta a început odată cu publicarea fragmentelor din viitoarea mea carte, în care povestesc realitățile epocii de aur, în anul premărgător ”revoluției” din decembrie.

Programul casieriei de la Teatru îl pot posta fără probleme, dar textele de pe blog  nu!

V-aș ruga să-mi comentați postarea și verificați și voi dacă se poate ”sharui” fragmente de pe blog!

Vă mulțumesc! A friend in need is a friend indeed. Să vedem!