Etichete

, ,


Ori de câte ori am încercat să atrag atenția cuiva asupra unor greșeli, mi s-a reproșat că numai cine nu muncește, nu greșește. Simplu, nu?

Argumentele mele nu mai contau. Puteam să vin cu exemple, că unele greșeli nu pot fi remediate…Pierdere de vreme. Astfel că de un timp doar constat…

De pildă…

Comand online niște fructe și legume de la un supermarket. Aplicația e bunicică. Remarc și intenția de a păstra o tentă de corectitudine occidentală. Din start ți se atrage atenția că unele produse pot fi înlocuite cu altele asemănătoare, că sacoșele se plătesc separat și transportul costă o sumă la care se mai adaugă tariful de vreme rea. Nu aici e problema.

Un produs ce nu se găsește e tăiat pe lista de comenzi, e înlocuit cu altă marcă dacă se găsește, dacă ești de acord- se întâmplă chiar să mă sune un agent și să dezbatem problema. Corect, te simți ca în occident!

Nu pentru mult timp însă! Ajunge livratorul cu plasele pline – după ce îl ghidezi de la ușă, pentru că tot dintr-o omenească greșeală numerotarea apartamentelor e lipsită de orice logică. Adică e aiurea. După ce pleacă și cauți prin sacoșele burdușite, se întâmplă să ai o surpriză.

De data asta nu le fac reclamă, așa că spun doar atât: la acel supermarket grapefruit roșu – la aproape 4 lei kilogramul, ajunge în pungă pe care scrie Ananas și în loc de aproape 7 lei costă 16…

Erare humanum est!

Deschide fotografia