Etichete

, ,


În orice rău e și un bine. Un astfel de bine a venit ca urmare a restricțiilor din ultimii doi ani. Pentru că nu mai am 20 de ani și nici lift unde stau, foarte repede m-am obișnuit să – mi fac cumpărăturile online.

Prima firmă cu magazin online pe care am și promovat-o pe pagina de socializare a fost Coralia. Au un site destul de corect, mai ales dacă le acorzi un pic de indulgență, ca unor începători.

Pentru că trăim în România, nu mi-a fost mare mirarea când au început să scârțâie livrările. Ba au uitat un produs, pe care l-am plătit, ba a rămas în mașină produsul pe care l-am recuperat cu chiu cu vai după mesaje și telefoane, ori m-am trezit pur și simplu cu o plasă de produse pe care nu le comandasem. Schimb de marfă, scuze și promisiuni. Viața merge înainte.

Cu aceste mici supărări, satisfacția, că nu am de cărat pe scări acele plase grele, a fost de neegalat!

Nu știu alții cum sunt, dar mie-mi place să-mi plătesc facturile online, să cumpăr online și la nevoie să argumentez online! Că nu mă cert, doar li se pare unora că-s antisocială, că argumentez într-una, că-s nesuferită și așa mai departe! Am glumit desigur! Sunt amabilitatea întruchipată!

Și după ce au trecut anii și Coralia nu s-a dat pe brazdă- degeaba i-am încurajat, i-am și lăudat, într-o zi am descoperit Glovo!

Cu Glovo poți comanda orice. De la prăjituri, prin cadouri și flori, până la medicamente sau produse de la supermarketuri. Și dacă faci un abonament Prime, plătești o taxă lunară și în rest comanzi de câte ori vrei, transportul va fi gratis.

Deocamdată sunt mulțumită de băieții care vin cu bicicleta, motoreta, sau mașina și îi pot urmări în timp real când ajung la noi. Până la ușă!

Un timp mă tot suna o doamnă de la magazin ca să mă întrebe cu ce să înlocuiască un anumit produs care tocmai se epuizase de pe raft. Întreba de un mizilic, în timp ce nu sufla nici pâs dacă lipsea cu totul un produs, sau dacă li s-a părut că am greșit comandând bere fără alcool! După ce i-am zis că o bănuiesc că vrea doar să converseze cu mine ( uneori am voce de bărbat pe telefon) , n-a mai sunat!

Primesc în schimb emailuri despre ”Glovo al meu”, despre ”comanda mea aprobată” și alte asemenea. Singura problemă e că nu le pot citi. Pentru că ei folosesc încă o versiune veche de HTML și dacă au uitat să închidă un tag se strică toată pagina! Cu asta se explică de ce am deja al treilea email necitit!

Aceste scrisori nu așteaptă răspuns la ele! Îl refuză pur și simplu. ”Return to sender” (Elvis Presley, da?)

Așa că atenționarea mea a rămas nebăgată în seamă. Oare să mai încerc sau mai bine să mă las păgubaș?