Etichete

, , , , ,


  • Soldat, ia această găleată și du-te la toa-sergent să-ți dea niște curent! Neobișnuit cu glumele cazone, proaspătul înrolat era gata-gata să se avânte în pas ale ca să execute ordinul, fără a mai sta pe gânduri.

Mi-am amintit de această glumă ascultând toate aberațiile rostogolite mai nou în spațiul virtual. De la încălzirea globală, până la criza vârstei și nu în ultimul rând aplicația specială de la graniță, pe bună dreptate toate ne pun la grea încercare neuronul stingher!

E drept că uităm prea multe și prea repede, dar o găleată de adus curent nu strică pentru a nu pune prea multe întrebări. Ce anume a fost, ce a vrut să fie? Vorba poetului, nu o vom afla poate niciodată! Bine că a trecut, mergem înainte! Și …

„….vom face în așa fel încât să reducem risipa și există metode prin care să putem să impunem un anumit program de funcționare. Una dintre decizii la nivelul Guvernului a fost ca iluminatul mural să fie oprit la ora 12 noaptea”.

Deci: există metode! Recunoaștem cinstit că am făcut risipă, promitem că nu se va mai repeta! De la 12 noaptea iluminatul mural va fi stins și la Guvern! (de ce nu mai repede?) Totuși, e un exemplu bun de urmat.

Stinge becul, neamule!