Etichete

, , , , , , , , , , , ,


lamborghini-londraParca ar fi scos din filmul Tron. Vine din Quatar.

O lume de poveste mi se pare lumea araba, desi o cunosc doar din relatarile unora, mai mult sau mai putin norocosi decat mine. Sa va ganditi la insulele in forma de palmier construite in mare, la restaurantele subacvatice sau la cladirile de diferite forme inalte pana la cer, la autostrazile ce duc in deşert, ca sa nu intram in amanunte, şi imi veti da dreptate! Emiratele Unite? Dubai? Quatar…printi cu nume lungi si conturi bancare serioase!

„Ce vrei? Au petrol!”

Am inteles! Asa ca nu ma mai mira ca printul de 24 de ani din Quatar a venit la Londra fara permis de conducere, fara tabla de inmatriculare, fara alte chestii din astea lumesti, dar asezat la volanul unui Lamborghini tunat, uite asa ca in poza!

Masina din viitor imi aduce aminte de prima mea carte mai serioasa,  format a4,  cartonata, „Pomul cu merele de aur”. Era o colectie de basme cu fii de împărat cu nume de semafor, (Rosu sau Verde) si  Iliene Cosanziene in asteptarea unor Feti- Frumosi. Cele mai captivante insa mi s-au parut intamplarile din califatul arab.  Imi placeau palatele somptuoase cu turnuri ca niste  bezele imense, cel putin asa erau desenate in cartea mea, desi erau „din aur curat”! Un calif tanar si destept iesea din toate incurcaturile, gasind solutii istete. Ca si tanarul de la Londra, care a ajuns de…poveste!