Etichete

,


julioAnunţat încă din vară, cel de al doisprezecelea concert pe care-l susţine în România septagenarul Julio Iglesias, este organizat de International Best Project. Primul concert va avea loc în 24 octombrie, în Sala Palatului din Bucureşti, iar la cererea publicului va fi plusat cu încă unul în 26 octombrie, tot de la ora 19. Fanii vor beneficia de această dată de un concert live grandios, într-o sală cu acustică adecvată, garanţia unei experienţe muzicale de excepţie.
Fiind în topul celor mai apreciaţi 15 artişti din istorie, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri de pe 80 de albume, în cei 45 de ani de carieră muzicală.
Julio Iglesias a susţinut peste 5000 de concerte în peste 600 de oraşe, printre care de acum va face parte şi Târgu Mureş! Cum aşa? Simplu!
Pentru că luni, 28 octombrie 2013, de la ora 19 în Piaţa Victoriei vor răsuna acordurile binecunoscutelor melodii “Baila Morena”, “Guantanamera”, “El Amor”, “Aqua dulce , aqua sala”în interpretarea îndrăgitului artist.iglesias
Premiat cu singurul disc de diamant de Guiness Book pentru meritul de a fi cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi, Julio Iglesias va susţine concertul în aer liber, la Târgu Mureş, în cadrul unui Festival dedicat vinului, cu intrarea liberă.
Dacă la Bucureşti,.e drept că nu oriunde, ci în Sala Palatului, biletele costă între 200 şi 500 de lei, la Târgu Mureş în aer liber cum de nu costă nimic? Îmi explică şi mie cineva?