lansare 8[3030].jpgCel mai amplu program de promovare a industriei Smart City din România, inițiat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM), aflat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei a fost lansat la București, în perioada 22-24 septembrie.

Programul se desfășoară pe o perioadă de 12 luni, în 12 regiuni ale țării și reunește principalii factori decidenți din administrația publică, alături de  mediul universitar, societatea civilă și principalele companii care oferă soluții inovatoare.

Caravana Smart City   ajunge la Brașov  în data de 5 octombrie 2017. Evenimentul va avea loc în Sala Cinema One de la Coresi Shopping Mall de la ora 10 și va pune față în față viziunea autorităților locale din Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna cu viziunea societății civile, a mediului universitar, dar și a companiilor care pot dezvolta soluții dedicate pentru regiune,  având în permanență în centru beneficiile pentru cetățeni.

Ministerul Energiei va aduce la cunoștința decidenților locali programele de eficiență energetică, de asemenea, vor exista module dedicate soluțiilor inteligente pentru managementul deșeurilor, iluminării inteligente dar și înțelegerii și analizării conceptelor care formează orașele inteligente.