Pentru că trebuia să poarte un nume, i-am spus Marian Frustratul, celui care mi-a lăsat ieri un comentariu…tendențios. După ce copiază o parte din articolul meu, Marian trage concluzia ”că-i profesionist omu’ ”care a câștigat o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial de Lupte de la Plovdiv, Bulgaria. Apoi continuă cu lamentările:”Am fost cu lotul de lupte al clubului Steaua la Plovdiv in ’69 insa…in afara catorva sticlute cu arhicunoscutul lor parfum altceva , vre-o medalie , vre-un titlu n-am adus. ” -tot el recunoașțte apoi că rezultatele sale sunt explicabile pentru că ”nu faceam trei antrenamente pe zi ” ci doar trei pe saptamana si nici alergari , sala , fortza … căci (lucru lăudabil) avea și un loc de muncă permanent !

Acum ar trebui să-i explic acestui Marian , că fără multă muncă, perseverență, determinare, antrenamente făcute cu cap și  regimul alimentar adecvat,  nu se obțin rezultate bune.

Comentariul se termină cu o întrebare, care, lăsată fără  răspuns, îl face insomniac pe Marian al nostru. Dacă se cântă imnul național a cincea oară pentru un concitadin al nostru, nu e firesc să scriu despre el? Nu, nu va fi ultimul articol! În rest e vorba de dragoste. Pentru sport!

Mulțumit de răspuns?

Noapte bună, Marian!